gratis reserveren

Touringcar Huren Vergelijker

Touringcar Huren Vergelijker functioneert als neutraal systeem voor aanvragers en aanbieders van een bepaalde dienst of product. Aanvragers nemen initiatief in het proces door, direct of indirect, vrijblijvend een aanvraag in te dienen bij Touringcar Huren Vergelijker. Touringcar Huren Vergelijker levert geheel vrijblijvend informatie over de aanvraag aan de aanbieders die op basis van die informatie geheel vrijblijvend een aanbieding kunnen doen aan de aanvrager.

Inhoud van de website

De informatie die door Touringcar Huren Vergelijker wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd. De door Touringcar Huren Vergelijker op deze website verstrekte informatie is geen aanbod, verkoopadvies of bemiddelingsdienst.

Aansprakelijkheid

Touringcar Huren Vergelijker vormt een systeem, voor en door aanvragers en aanbieders, en is vrijelijk te gebruiken. Aan de verstrekte informatie en de werking van het systeem kunnen geen rechten worden ontleend. Touringcar Huren Vergelijker kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Touringcar Huren Vergelijker en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Touringcar Huren Vergelijker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overeenkomsten, leveringen, communicatie of andere vormen van interactie tussen aanvrager en aanbieder die voortvloeien uit de informatie die Touringcar Huren Vergelijker via de website aanbiedt. Touringcar Huren Vergelijker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Touringcar Huren Vergelijker zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Touringcar Huren Vergelijker.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Touringcar Huren Vergelijker omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Haarlem, 17 oktober 2012

Zoek bus

Gratis Reserveren

Reserveer gratis uw bus bij een van de bedrijven. Wilt u annuleren of wijzigen? Geen probleem, u heeft ruim de tijd om dit kosteloos te regelen.

Voordelig een goede bus

Goedkoop is vaak duurkoop, maar door prijzen en ervaringen te vergelijken bespaart u toch op de huurprijs en bent u zeker van een veilig periode.

Alles overzichtelijk

Gewoon online uw busvaanvraag indienen en alle prijzen op een rijtje ontvangen. Dankzij persoonlijk contact met de touringcarverhuur bedrijven wordt alles tip top geregeld.