gratis reserveren

Party touringcar Huren

Vanaf € 300 per dag       3 beoordelingen

Vergelijk prijzen en ga stijlvol naar uw galafeest, houseparty of bedrijfsevenement!

Het gala vervoer kan door verschillende soorten touringcars worden uitgevoerd. Van minibus met chauffeur tot dubbeldekker, partybus, VIP-touringcar of basic touringcar. Afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte zoeken wij de geschikte aanbieders voor u uit waarna u uiteindelijk zelf een keuze kunt maken. Uiteindelijk doet u dan ook rechtstreeks zaken met het desbetreffende touringcarbedrijf en niet met ons. Wij presenteren u "slechts" de prijzen. De lijnen zijn kort. Zo houden we het simpel, transparant en overzichtelijk voor alle partijen.Prijzen & Aanbiedingen


Informatie over Party touringcar

Met de touringcar naar uw party toe? Een betere manier van reizen is er niet, je wordt geheel ontzorgd.

Drankjes drinken onderweg en op het feest is gewoon mogelijk want de touringcar chauffeur brengt u veilig overal naar toe.

Zoek de beste Party touringcar

Huur Veilig & Voordelig


Beoordelingen


Prijzen


Keurmerken


Vergelijken


Recente beoordelingen


Geweldig!
3
Reviews
Kwaliteit 9.0
90% Complete
Service 8.7
87% Complete
8.8


 • 15 dec 2016

  De contacten met Welgraven travel verliepen prima. De chauffeur was vriendelijk en bescheiden. Tijdens de reis verliep de communicatie vlot en soepel. De rijstijl was dik in orde. Duidelijk een chauffeur met liefde voor z'n vak. De bus zelf was voortreffelijk. Een bijna nieuwe Scania, van alle gemakken voorzien.


  9
  Kwaliteit 8.0
  80% Complete
  Service 10.0
  100% Complete

  Touringcarverhuur door Welgraven travel