gratis reserveren

Touringcar met Chauffeur Huren

Vanaf € 300 per dag       156 beoordelingen

Heerlijk op reis met een touringcar, u regelt het eenvoudig online via Touringcar Huren Vergelijker!

Zelf goedkoop een touringcar huren is mogelijk zonder daarvoor touringcarbedrijven in uw regio te bellen of te mailen. Het concept Touringcar Huren Vergelijker is ontstaan tijdens het organiseren van een reis richting de Jaarbeurs in Utrecht waarbij een groep van 175 personen gelijktijdig naar de Jaarbeurs vervoerd diende te worden. Een touringcar huren bleek nog een opgave te zijn. Het meeste werk gaat zitten in het aanvragen van offertes en het contact met de verschillende touringcarbedrijven. Toch was dat de basis voor dit touringcar huren concept. Door bij verschillende touringcarbedrijven offertes aan te vragen merkten wij dat de prijzen ruim 750 euro uit elkaar lagen. Dat deed belletjes rinkelen!

Bij het huren van een touringcar zult u al snel tegen de volgende vragen aanlopen: bij welk touringcarbedrijf zal ik een touringcar huren? Wat is een reële prijs voor het huren van een touringcar? En bij welk touringcarbedrijf is de service en kwaliteit op het hoogste niveau. Met name de prijs en de service zijn belangrijke factoren bij het maken van een wel overwogen beslissing. U wilt immers de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Omdat de prijzen van de verschillende touringcarbedrijven enorm kunnen verschillen is het vergelijken van de prijzen zeer lucratief. Echter zijn wij van mening dat u op een efficiënte wijze de prijzen moet kunnen opvragen en deze gemakkelijk en overzichtelijk moet kunnen vergelijken. Het concept Touringcar Huren Vergelijken is dan ook vanuit die gedachte ontwikkeld. Prijzen & Aanbiedingen


  Logo voor bedrijf Look-Tours

  Vertrekplaats regio Den Haag

  47 PAX
  208 km
  800
  Logo voor bedrijf De Jong Tours

  Vertrekplaats regio Groningen

  50 PAX
  100 km
  590
  Logo voor bedrijf Meerkerk

  Vertrekplaats regio Utrecht

  60 PAX
  87 km
  660
  Logo voor bedrijf Broek Van Mil Tours

  Vertrekplaats regio Rotterdam

  25 PAX
  278 km
  875
  Logo voor bedrijf Broek Van Mil Tours

  Vertrekplaats regio Utrecht

  50 PAX
  62 km
  450
  Logo voor bedrijf De Jong Tours

  Vertrekplaats regio Leeuwarden

  50 PAX
  143 km
  650
  Logo voor bedrijf Broek Van Mil Tours

  Vertrekplaats regio Arnhem

  58 PAX
  7 km
  375
  Logo voor bedrijf Look-Tours

  Vertrekplaats regio Rotterdam

  55 PAX
  7 km
  300

Informatie over Touringcar met Chauffeur

Vergelijk de prijzen en voorkom hoge prijzen bij het huren van een touringcar

Zelf goedkoop een touringcar huren is mogelijk zonder daarvoor touringcarbedrijven in uw regio te bellen of te mailen. Het concept Touringcar Huren Vergelijker is ontstaan tijdens het organiseren van een reis richting de Jaarbeurs in Utrecht waarbij een groep van 175 personen gelijktijdig naar de Jaarbeurs vervoert diende te worden. Een touringcar huren bleek nog een opgave te zijn. Het meeste werk gaat zitten in het aanvragen van offertes en het contact met de verschillende touringcarbedrijven. Toch was dat de basis voor dit touringcar huren concept. Door bij verschillende touringcarbedrijven offertes aan te vragen merkten wij dat de prijzen ruim 750 euro uit elkaar lagen. Dat deed belletjes rinkelen!

Bij het huren van een touringcar zult u al snel tegen de volgende vragen aanlopen: bij welk touringcarbedrijf zal ik een touringcar huren? Wat is een reële prijs voor het huren van een touringcar? En bij welk touringcarbedrijf is de service en kwaliteit op het hoogste niveau. Met name de prijs en de service zijn belangrijke factoren bij het maken van een wel overwogen beslissing. U wilt immers de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Omdat de prijzen van de verschillende touringcarbedrijven enorm kunnen verschillen is het vergelijken van de prijzen zeer lucratief. Echter zijn wij van mening dat u op een efficiënte wijze de prijzen moet kunnen opvragen en deze gemakkelijk en overzichtelijk moet kunnen vergelijken. Het concept Touringcar Huren Vergelijken is dan ook vanuit die gedachte ontwikkeld. 

Wat kost het om een touringcar te huren?

Veelal ontvangen wij vragen van klanten die graag willen weten wat het zou kosten om een touringcar te huren. Het is een vraag die wij helaas niet zomaar kunnen beantwoorden. Wat het kost om een touringcar te huren is namelijk afhankelijk van meerdere prijsindicatoren, namelijk het totaal aantal af te leggen kilometers (oftewel, wat is de bestemming). Daarnaast is het aantal te vervoeren personen van belang. Dat bepaald mede hoeveel touringcars er ingezet dienen te worden. Zoals u wellicht zult begrijpen hebben niet alle touringcarbedrijven bussen beschikbaar die precies het aantal te vervoeren personen vertegenwoordigen. Het kan dus zijn dat er bij uw reis lege plaatsen overblijven. Veelal zullen touringcarbedrijven met verschillende soorten touringcars efficiënter hun touringcars kunnen inzetten. Hoe efficiënter een touringcarbedrijf een touringcar kan inzetten des te scherper wordt de prijs. 

Wat tevens een belangrijke factor voor het bepalen van de ritprijs is of de touringcar ter plekke nodig is. Veel mensen denken dat het op locatie houden van de touringcar duurder is dan de touringcar terug naar de thuisbasis te laten rijden. Echter is het zo dat in veel gevallen het goedkoper is om de touringcar (of de touringcars) bij u op locatie te houden. Uiteraard zullen de touringcarbedrijven dit voor u bepalen en op die manier u altijd de voordeligste oplossing aanbieden.

Ook de duur van uw reis bepaalt uiteindelijk de kosten voor het huren van een touringcar. In de regel is het zo dat hoe langer de reis duurt, hoe hoger de kosten uiteindelijk zullen worden. U betaalt namelijk niet alleen voor het huren van de touringcar. Touringcarbedrijven rekenen ook tarief per uur of dag voor de inhuur van een touringcarchauffeur. Daarnaast spelen het tijdstip van de reis, de data (hoogseizoen of laagseizoen), de stand van de diesel- of gasprijs en de vaste of variabele kosten (te denken valt aan personeelskosten, onderhoud van de touringcars, belastingen). Naast al deze kosten heeft een touringcarbedrijf, net als ieder ander bedrijf te maken met de zogenaamde overige kosten.

Bij de berekening van de ritprijs worden, naast de bovengenoemde kosten, geen rekening gehouden met de zogenaamde onvoorziene kosten die achteraf ontstaan. Onvoorziene kosten worden door het touringcarbedrijf achteraf gefactureerd. Te denken valt aan catering, buitenlandse wegenbelasting (vignet), tol, parkeergeld, eventuele overnachting voor de chauffeur (vaak overnacht een chauffeur in de bus zelf) en maaltijden voor de chauffeur. Een deel van deze "onvoorziene kosten" zijn dusdanig te voorzien dat de meeste touringcarbedrijven u van te voren zullen attenderen op deze kosten. 

Redenen om een touringcar te huren

Een touringcar kan voor verschillende redenen gehuurd worden. Veelal huren onze opdrachtgevers een touringcar voor een dagje uit, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, dagtocht, uitwedstrijd van een sportvereniging, transfer naar het vliegveld, vakantie, schoolreis of als pendeldienst. In principe kan een touringcar altijd en voor iedere gelegenheid gehuurd worden waarbij een groep personen van A naar B (en weer terug) vervoert dienen te worden.

Touringcar huren met chauffeur

Indien u een touringcar huurt is dat altijd inclusief een touringcarchauffeur. Het huren van een touringcar zonder chauffeur is wettelijk verboden. 

Zoek de beste Touringcar met Chauffeur

Huur Veilig & Voordelig


Beoordelingen


Prijzen


Keurmerken


Vergelijken


Recente beoordelingen


Geweldig!
156
Reviews
Kwaliteit 8.8
88% Complete
Service 8.8
88% Complete
8.8


 • 1 apr 2019

  geen


  8
  Kwaliteit 8.0
  80% Complete
  Service 8.0
  80% Complete

  Touringcarverhuur door Nomade Tours

 • 28 mrt 2019

  Dank, voor jullie geweldige service! Het was reuze gezellig met Jan in de bus. Hij hield contact met mij over waar hij ons op zou halen. Heel prettig!
  Tot een volgende keer!


  10
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete

  Touringcarverhuur door Meerkerk

 • 27 mrt 2019

  Was prima geregeld.


  9
  Kwaliteit 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete

  Touringcarverhuur door van der Valk Tours

 • 2 mrt 2019

  Alles was perfect! Contact over de reservering, flexibiliteit bij het verzetten van de reservering, de comfortabele bus en natuurlijk de vriendelijke chauffeur. Meerkerk heeft enorm bijgedragen aan het succes van ons dagje uit. Een aanrader!


  10
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete

  Touringcarverhuur door Meerkerk

 • 1 mrt 2019

  Zelfs al regent het precies die dag pijpenstelen, de service van Looktours maakt je dag goed. Behaaglijk zelfs!


  9
  Kwaliteit 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete

  Touringcarverhuur door Look-Tours

 • 6 feb 2019

  We hebben op zondag contact gezocht met Van der Laan omdat we wilde vragen of we als het uit kwam eerder opgehaald konden worden. Echter hadden we geen nummer van de Chauffeur en werd op het algemene nummer niet opgenomen. Ook was de bevestiging zeer summier waardoor we twijfelde of we de touringcar wel op de goede dag gehuurd hadden. Een uitgebreidere bevestigingsmail met duidelijke contactgegevens zou ons erg hebben geholpen.


  7
  Kwaliteit 6.0
  60% Complete
  Service 8.0
  80% Complete

  Touringcarverhuur door Van der Laan

 • 24 jan 2019

  Zeep persoonlijk contact met de chauffeur en een flexibele instelling toen het reisschema aangepast moest worden.


  8.5
  Kwaliteit 9.0
  90% Complete
  Service 8.0
  80% Complete

  Touringcarverhuur door Aleto Touringcars

 • 30 dec 2018

  Beste busrit ooit!!!!


  9.5
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 9.0
  90% Complete

  Touringcarverhuur door VDM Tours

 • 23 nov 2018

  Bij reservering gevraagd om frisdrank en bier in de bus, dit was goed verzorgd. Bus was ruim op tijd wel vroeg de chauffeur gelijk bij vertrek hoe laat de terugreis gepland stond en of die vervroegd kon worden ivm zijn rijtijden. Dit terwijl de tijden duidelijk op papier stonden.
  Ook zat hij kort wat in te vullen op een lijst tijdens het rijden.
  Van de snelweg af op binnen wegen in Duitsland reed hij flink te hard, dat werd direct gestraft door een flitspaal, waarna het tempo naar normaal ging.
  Hij reed verder prima.  9
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 8.0
  80% Complete

  Touringcarverhuur door Meerkerk

 • 18 okt 2018

  Tip top

  was helemaal top !

  dankbaar is het juiste woord

  groet André


  10
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete

  Touringcarverhuur door Tip Top Toers