gratis reserveren

Touringcar Huren Amsterdam

U bent op zoek naar een touringcar in Amsterdam voor uw groepsreis of dagje uit? Het vinden van een geschikt touringcarbedrijf in Amsterdam lijkt een eenvoudige klus, maar dat kan tegenvallen. Geen probleem, want juist daar zijn wij goed in. Graag helpen wij u dan ook bij het vinden van een touringcar verhuur bedrijf in Amsterdam!

Onze dienst maakt het eenvoudig offertes aan te vragen en de prijzen te vergelijken. Wij werken samen met vakbekwame touringcarbedrijven in Amsterdam en elders in Nederland. De touringcarbedrijven met wie wij samenwerken gebruiken touringcars van hoge kwaliteit en hebben betrouwbare chauffeurs in dienst die u comfortabel, veilig en snel naar uw plaats van bestemming brengen.

Hoe werkt ons gratis touringcar concept?

  1. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Op die manier worden uw wensen helder, hetgeen de basis vormt voor de offertes en uw reis. Daarbij kunt u aangeven hoeveel offertes u wenst te ontvangen.
  2. Nadat u het aanvraagformulier heeft verzonden en uw aanvraag heeft bevestigd, wordt uw aanvraag aan de hand van uw wensen doelgericht verzonden naar meerdere touringcarbedrijven in (de regio van) Amsterdam. 
  3. Na enkele werkdagen ontvangt u per e-mail de offertes van de touringcarbedrijven. U kunt nu heel eenvoudig de prijzen vergelijken en een keuze gaan maken. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is contact op te nemen met één van de touringcarbedrijven om uw reis te bevestigen en u kunt met een gerust hart op reis!

Goedkope touringcar Amsterdam

Voor iedere vervoerswens kunt u een goedkope touringcar huren. Ook in Amsterdam. Touringcar Huren Vergelijker biedt een platform waarmee u snel een eenvoudig in contact komt met touringcarbedrijven in Amsterdam en de directe regio van Amsterdam. Door een aanvraag in te dienen ontvangt u binnen een mum van tijd offertes van verschillende touringcarbedrijven en kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken.

Touringcar in het centrum van Amsterdam

Let op: In het centrum van Amsterdam gelden speciale regels voor touringcars. Zo moeten touringcars van 7,5 ton of meer, in de zone binnen de Singelgracht (S100), een verplichte route volgen.

Binnen het centrum van Amsterdam is er een verplichte touringcarroute. Langs deze route zijn er 24 haltes voor 46 touringcars waar uw passagiers kunnen in- en uitstappen.

Let op: Bij de haltes mogen uw passagiers alleen in- en uitstappen. 

Zoek bus

Gratis Reserveren

Reserveer gratis uw bus bij een van de bedrijven. Wilt u annuleren of wijzigen? Geen probleem, u heeft ruim de tijd om dit kosteloos te regelen.

Voordelig een goede bus

Goedkoop is vaak duurkoop, maar door prijzen en ervaringen te vergelijken bespaart u toch op de huurprijs en bent u zeker van een veilig periode.

Alles overzichtelijk

Gewoon online uw busvaanvraag indienen en alle prijzen op een rijtje ontvangen. Dankzij persoonlijk contact met de touringcarverhuur bedrijven wordt alles tip top geregeld.