gratis reserveren

Wintersport touringcar Huren

Vanaf € 925 per dag       2 beoordelingen

Voor uw wintersport vakantie een touringcar huren? Vergelijk de prijzen en maak een scherpe deal.

Uw wensen en een goede voorbereiding vormen de basis van uw wintersportvakantie

Indien u zelf uw wintersportreis organiseert kunt u zelf bepalen waar u behoefte aan heeft en wat uw wensen zijn. Een toilet is bijvoorbeeld geen overige luxe tijdens een dergelijke reis. Daarnaast zal de reis, afhankelijk van de af te leggen afstand, worden uitgevoerd door twee touringcarchauffeurs.

Heeft u n.a.v. uw aanvraag een touringcarbedrijf gekozen die uw reis zal gaan verzorgen? Het touringcarbedrijf zal zich vanzelfsprekend goed voorbereiden waarbij de touringcar zal worden voorzien van winterbanden en tevens sneeuwkettingen mee zal nemen voor wanneer dit echt nodig is. Veiligheid staat immers boven alles.

Op tijd aankomen op uw wintersportbestemming

In overleg met het touringcarbedrijf zult u 's avonds reizen (in ieder geval vroeg op de avond). Wij adviseren dit ook om te doen. Het voordeel hiervan is dat u 's ochtends vroeg aankomt op uw bestemming. Het is dan een kwestie van inchecken en de piste op! Wilt u een week op wintersport? Dan adviseren wij om op vrijdag (vroeg) in de avond te vertrekken. Aankomst is dan meestal zaterdagochtend (afhankelijk van de drukte onderweg). Precies een week later op zaterdagavond terug naar Nederland vertrekken en u bent zondag(ochtend) weer thuis. U bent dan in totaal acht dagen op uw bestemming. Bij een midweek of een (lang) weekend skiën - snowboarden is het aan te raden om bijvoorbeeld op woensdag- of donderdagnacht te vertrekken en op zondag- of maandagavond u terug te laten rijden. U bent dan zeker 3 tot 4 dagen op uw vakantiebestemming. Uiteraard is alles mogelijk en kan dit geheel naar uw wensen ingevuld worden.Prijzen & Aanbiedingen


Zoek de beste Wintersport touringcar

Huur Veilig & Voordelig


Beoordelingen


Prijzen


Keurmerken


Vergelijken

Informatie over Wintersport touringcar

In periode december t/m half maart vertrekken er wekelijks touringcars richting verschillende wintersportgebieden zoals de Alpen (Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië) voor een wintersportvakantie van een week. Daarnaast worden bestemmingen zoals Winterberg steeds populairder. Dit vanwege de doorgaans prima sneeuw en omdat Winterberg redelijk dichtbij Nederland ligt. 

Inmiddels vragen jaarlijks enkele honderden opdrachtgevers bij ons offertes aan voor het huren van een touringcar voor een wintersportreis naar de Alpen of voor een (mid)week(endje) wintersporten in Duitsland. Wanneer u zelf een touringcarreis gaat organiseren is het vervoer per touringcar interessant vanaf ongeveer 20 personen. Onder de 20 personen adviseren wij om met eigen vervoer te gaan of gebruik te maken van een pendel / georganiseerde touringcarreis. Wilt u weten of het huren van een touringcar voor uw wintersportvakantie voordelig is? Klik op de onderstaande button.